tirsdag 22. mai 2012

Sol og sommer!

Endelig kom sommervarmen. Jeg sitter ute med ei bok og i tillegg ser på gresset som snart må slås med ljå ;)

I går satte jeg deig på eltefritt brød som skulle stå på kjøkkenbenken i 12-24 timer før steiking. Nå er det akkurat tatt ut av ovnen, og jeg er veldig spent på smaken. Det var ekstremt enkelt å lage hvertfall, så å si ingen jobb! Her er forresten link til oppskrifta.


4 kommentarer:

  1. Brødet ser veldig bra ut! Nå er jeg spent på hva du mener om smaken.

    SvarSlett
  2. Brødet blei litt for mye stekt på utsida og fikk litt hard skorpe, så jeg hadde det i littegrann for lenge syns jeg selv. Men det var veldig godt og skal lages igjen:) Må prøve noe kryddervarianter eller grovbrød tenker jeg!

    SvarSlett
  3. Hm, jeg er litt usikker etter å ha smakt på det kaldt i går kveld, for da var det ikke luftig i det hele tatt. Men det kan ha vært jeg som gjorde det feil da, for jeg varma ikke opp vannet til ca 38-40 grader, for det sto det ikke noe om i oppskrifta, og man pleier jo å gjøre det når det er tørrgjær i baksten. Er ikke så flink til sånt når ikke ALT står i oppskrifta... ;)

    SvarSlett