Endelig kom sommervarmen. Jeg sitter ute med ei bok og i tillegg ser på gresset som snart må slås med ljå ;)
I går satte jeg deig på eltefritt brød som skulle stå på kjøkkenbenken i 12-24 timer før steiking. Nå er det akkurat tatt ut av ovnen, og jeg er veldig spent på smaken. Det var ekstremt enkelt å lage hvertfall, så å si ingen jobb! Her er forresten link til oppskrifta.
I går satte jeg deig på eltefritt brød som skulle stå på kjøkkenbenken i 12-24 timer før steiking. Nå er det akkurat tatt ut av ovnen, og jeg er veldig spent på smaken. Det var ekstremt enkelt å lage hvertfall, så å si ingen jobb! Her er forresten link til oppskrifta.
Brødet ser veldig bra ut! Nå er jeg spent på hva du mener om smaken.
SvarSlettMmm! :)
SvarSlettBrødet blei litt for mye stekt på utsida og fikk litt hard skorpe, så jeg hadde det i littegrann for lenge syns jeg selv. Men det var veldig godt og skal lages igjen:) Må prøve noe kryddervarianter eller grovbrød tenker jeg!
SvarSlettHm, jeg er litt usikker etter å ha smakt på det kaldt i går kveld, for da var det ikke luftig i det hele tatt. Men det kan ha vært jeg som gjorde det feil da, for jeg varma ikke opp vannet til ca 38-40 grader, for det sto det ikke noe om i oppskrifta, og man pleier jo å gjøre det når det er tørrgjær i baksten. Er ikke så flink til sånt når ikke ALT står i oppskrifta... ;)
SvarSlett